cccp פורסם אוקטובר 6, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 6, 2012 http://images.lightstalkers.org/images/359026/ROMANTIC-SUNSET-KFB0942-copy_large.jpg ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קלמנטינה פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 אולי תרשום להן מי אתה ולמה שירצו לצאת איתך לדייט? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
psibeast פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 אני יכול להוסיף לפרופיל המשתמש עוד שדות שישמשו להכרויות... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
slappy פורסם אוקטובר 7, 2012 דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 זו סוג של קבוצת רכישה? כמה בנות צריך לאסוף לפני שהעסקה יוצאת לדרך? 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cccp פורסם אוקטובר 7, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם אוקטובר 7, 2012 אולי תרשום להן מי אתה ולמה שירצו לצאת איתך לדייט? לא אמרתי שהכוונה היא לצאת איתי - זה היה יותר בסגנון כללי שכזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורטל:-) פורסם נובמבר 4, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 4, 2012 אולי תרשום להן מי אתה ולמה שירצו לצאת איתך לדייט? לא אמרתי שהכוונה היא לצאת איתי - זה היה יותר בסגנון כללי שכזה. אני יודעת שאני מקפיצה מהאוב,אז תסלחו לי,אבל אתה פותח משרד שידוכים,או משו? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cccp פורסם נובמבר 19, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 19, 2012 לא משרד ולא שידוכים. חשבתי שזה יכול לזרום ולהתפתח, אבל עושה רושם שיש פה קהל קשה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אורטל:-) פורסם נובמבר 19, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 19, 2012 מלחמה וזה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
cccp פורסם נובמבר 30, 2012 מחבר דיווח שיתוף פורסם נובמבר 30, 2012 אה כן, מלחמה וזה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
5th Orman פורסם נובמבר 30, 2012 דיווח שיתוף פורסם נובמבר 30, 2012 לא הבנתי את הקונספט של השירשור הזה. זה אמור לתפקד כמו אתר היכרויות, רק עם קהל מצומצם מאוד, כאשר מי שמעוניין נחשף דווקא בפני אנשים שהוא מכיר? :scratch: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
nadavg10 פורסם ינואר 1, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 1, 2013 הייתי חייב להרשם לפורום הזה, כי באמת נמאס. לצערי הרב אני תקוע בפקולטה עם מספר הבנות השני הכי נמוך. כל הבנות אצלנו תפוסות, בד"כ עם כאלו שמחוץ לפקולטה.תכלס הייתי מכיר מלא בנות, כי להרבה מעמיתי ללימודים יש חברות. הקטע הוא כזה, עם אתה מתחבר לקבוצה אתה יכול להכיר דרך החברות של...את הידידות שלה..ואז אתה באמת מסודר. הבעיה היא שאני הגעתי כבר עם תואר נוסף ופטורים מה שלמעשה הכניס אותי לסמסטרים מתקדמים שכולם כבר מכירים את כולם, וכולם יוצאים עם כולם. טוב לא בדיוק, אבל חוץ מ"היי, היי", "שלום אחי\אחותי", ו"אפשר את הסיכומים שלך", אין באמת אינטראקציה אם אתה לא מכיר את האנשים האלו מספיק טוב. אם לא הייתה היכרות מספיק טובה מההתחלה אתה יכול די לשכוח מזה. וזה מאוד חבל. אני לא חושב שאני לא חברותי, יש לי די הרבה חברים באמת טובים, הבעיה היא שרובם מחוץ לטכניון, ואין לי בעיה לצאת עם בחורות, יצאתי עם לא מעט, הבעיה היא שלצאת עם בחורה מת"א או אפילו מחיפה, או מהאוניברסיטה זאת בעיה אם אתה לא מספיק נייד. שלא נדבר על עומס הלימודים. מנגד אם אתה יוצא עם בחורה מהטכניון, היא תמיד תוכל להבין את העומס שלך, וגם תהיה לכם יותר אינטראקציה. יש בחורות מאוד יפות בטכניון, וגם הן צריכות להבין שהגבר האידיאלי מבחינתן הוא מישהו מהטכניון. וכמו שהאימרה אומרת "מין מוצא את מינו" . ובנימה נוספת אשמח אם אולי הבחורות הרוסיות היפות ואינטליגנטיות שלנו יפסיקו לצאת רק עם בחורים רוסים וכנ"ל גם עבור הבחורות האתיופיות. למדתי בבית ספר אמריקאי בינלאומי ואף פעם לא ראיתי שבחורות אמריקאיות דווקא מעדיפות לצאת עם אמריקאים או קנדים, או שהבחורות היפניות שיחסית לא ידעו מספיק אנגלית וההסתגלות שלהן הייתה יחסית קשה העדיפו דווקא את היפנים ושאר האסייתים? הרעיון שלי הוא כזה, במקום להתנהל בפורום תחת שמות כיסוי של אנשי מוסד, בואו נפגש פנים אל מול, או לפחות באיזושהי קבוצה בפייסבוקהשם שלי בפייסבוק זה Nadav Geva , ואין לי מה להסתיר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Silvia Elena פורסם ינואר 3, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 3, 2013 ספר לנו עוד על מה שהבחורות היפות צריכות להבין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
השור הזועם פורסם ינואר 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 11, 2013 אעלק פקולטה שנייה עם מספר הבנות הכי נמוך (אזרחית, כי אין לך מה להסתיר). לא שמעת על הנדסת מכונות? הנדסת אווירו? חשמל???(חוצמזה לא מדברים במספרים אלא באחוזים, וזה עדיין לא מאשש את טענתך) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Seter פורסם ינואר 11, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 11, 2013 נראה לי יהיה יותר פרודקטיבי להסביר מה יש לך להציע לבנות המין היפה (שאינו ויקטור) 8-[ 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Shaqo פורסם ינואר 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 12, 2013 חבר'ה בחייאת שמישהו יקח על עצמו יוזמה או יגרום לאס"ט לפתוח כבר "אזור" היכרויות בפייסבוק עבור הסטודנטים בטכניון! הדילדו של אולמן רוצה לגדול ולהתחזק עוד יותר! וברצינות... הטכניון צועק וזועק לדבר כזה, זה פשוט כל כך נחוץ פה. נחנקנו כבר אולמן, נחנקנו! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
mofra פורסם ינואר 12, 2013 דיווח שיתוף פורסם ינואר 12, 2013 מה הבעיה לעשות פה משהו כזה? כמו שהיה בפורום הקודם.2 שירשורים דביקים אחד לבנים ואחד לבנות. "מעוניין להכיר" ולקחת את השאלון מהאתר הקודם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.
הערה: הודעתך דרושה לאישור הנהלה לפני הצגתה.